“T’enganyaria si digués que Acústiquem és un projecte musical. És més que això, és una ambició personal, una necessitat vital d’expressió artística”.

 

Sóc en Miquel Fernández, músic des de fa quinze anys. Nascut a Canovelles el 1990, graduat en Musicologia, màster en professorat de secundària i professor de guitarra i cant. Són moltes les bandes i influències que conformen el meu estil, indefinible però únic.

 

Vuit anys enrere vaig decidir compartir amb el públic les meves creacions traient el primer EP homònim d’Acústiquem, i un centenar d’actuacions després sota aquest pseudònim arrenco una nova etapa amb un nou disc, 'En tots els sentits'.

 

Amb la meva música aposto per posades en escena senzilles i properes sense deixar d’experimentar amb múltiples gèneres, formats, instruments i músics, sempre mantenint una mateixa essència a cada cançó.

 

Però Acústiquem no ho és tot a la meva vida, altres projectes musicals m’acompanyen i ajuden a créixer a cada assaig i cada actuació. Parlo d’In Crescendo i Jesse & James, dues branques quasi oposades d’un mateix món sense les quals no podria viure.

© 2020 - AcústiqueM