top of page

T’enganyaria si digués que Acústiquem és un projecte musical. És més que això, és una ambició personal, una necessitat vital d’expressió artística”.

 

Miquel Fernández Beltrán (Granollers, 1990). Músic i professor amb gran afició per la literatura, la pintura, la cosmologia i el cinema. En plena adolescencia va començar a escriure poesia i relats que es van transofrmar en cançons quan van comprar-li la seva primera guitarra. El rock anglés i el folk americà són algunes de les influències que han definit el seu estil eclèctic amb un directe transparent i fidel al seu propi estil.

Ha presentat un EP i dos treballs discogràfics amb Acústiquem: Acústiquem (2014), El dia que no ens vam conèixer (2016), En tots els sentits (2018) i el darrer àlbum, 1990. Però Acústiquem no ho és tot a la seva vida, altres projectes musicals l'acompanyen i l'han fet guanyar experiència a l'última dècada: In Crescendo i Jesse & James, dues branques quasi oposades d’un mateix món sense les quals no podria viure.

x x x x x x x x x x

“Te engañaría si dijera que Acústiquem es un proyecto musical. És mucho más que eso, es una ambición personal, una necesidad d vital de expresi´çon artística".

 

Miquel Fernández Beltrán (Granollers, 1990). Músico y profesor con gran afición por la literatura, la pintura, la cosmología y el cine. A una edad muy temprana empezó a escribir poesía y relatos que se fueron transformando en canciones cuando le compraron su primera guitarra. El rock inglés y el folk americano son solo dos de las influéncias que han definido su estilo ecléctico con un directo transparente y fiel a su estilo propio.

 

Ha presentado un Ep i dos trabajos discográficos con Acústiquem: Acústiquem (2014), El dia que no ens vam conèixer (2016), En tots els sentits (2018) y el tercer álbum, 1990. Pero Acústiquem no lo es todo en su vida musical, otros proyectos lo complementan y le han hecho ganar experiéncia en la última década: In Crescendo i Jesse & James, dos ramas casi opuestas de un mismo mundo sin el cual no podría vivir.

bottom of page