T’enganyaria si digués que Acústiquem és un projecte musical. És més que això, és una ambició personal, una necessitat vital d’expressió artística”.

 

Miquel Fernández Beltrán (Granollers, 1990). Músic i professor amb gran afició per la literatura, la pintura, la cosmologia i el cinema. En plena adolescencia va començar a escriure poesia i relats que es van transofrmar en cançons quan van comprar-li la seva primera guitarra. El rock anglés i el folk americà són algunes de les influències que han definit el seu estil eclèctic amb un directe transparent i fidel al seu propi estil.

Ha presentat un EP i dos treballs discogràfics amb Acústiquem: Acústiquem (2014), El dia que no ens vam conèixer (2016), En tots els sentits (2018) i el darrer àlbum, 1990. Però Acústiquem no ho és tot a la seva vida, altres projectes musicals l'acompanyen i l'han fet guanyar experiència a l'última dècada: In Crescendo i Jesse & James, dues branques quasi oposades d’un mateix món sense les quals no podria viure.

x x x x x x x x x x

“Te engañaría si dijera que Acústiquem es un proyecto musical. És mucho más que eso, es una ambición personal, una necesidad d vital de expresi´çon artística".

 

Miquel Fernández Beltrán (Granollers, 1990). Músico y profesor con gran afición por la literatura, la pintura, la cosmología y el cine. A una edad muy temprana empezó a escribir poesía y relatos que se fueron transformando en canciones cuando le compraron su primera guitarra. El rock inglés y el folk americano son solo dos de las influéncias que han definido su estilo ecléctico con un directo transparente y fiel a su estilo propio.

 

Ha presentado un Ep i dos trabajos discográficos con Acústiquem: Acústiquem (2014), El dia que no ens vam conèixer (2016), En tots els sentits (2018) y el tercer álbum, 1990. Pero Acústiquem no lo es todo en su vida musical, otros proyectos lo complementan y le han hecho ganar experiéncia en la última década: In Crescendo i Jesse & James, dos ramas casi opuestas de un mismo mundo sin el cual no podría vivir.